ZDJ (H) Формування паперових тарілок і піддонів.

Лютий 2015 р, інсталяція в центральній частині України.  ZDJ (H) Формування паперових тарілок і піддонів.


Даний проект планувався кілька років і був успішно реалізований в цей непростий час. Заздалегідь планувався обсяг замовлень, напрацьовувалися зв'язку і прораховувалася собівартість продукції і коли стала зрозуміла економічна частина і обрані найбільш ходові розміри тарілок і піддонів був оформлений замовлення в компанії «Вікторія Трейдінг». Через кілька місяців сервісні інженери інсталювати цю машину і провели навчання оператора по роботі і обслуговуванню.
Дане обладнання досить рідкісне і дуже специфічне для України, на відміну від більш популярних верстатів для виробництва паперових склянок, але при цьому набагато менше примхлива і простіше в експлуатації.
Машина дозволяє працювати як в двухпотоковая так і в однопотоковому режимі і автоматично виконувати формовку відразу двох різних тарілок одночасно, що робить дану модель дуже продуктивною.
Автоматичний самонаклад працює в режимі нон-стоп дозволяє справлятися з машиною одному оператору, а простота управління зводить людський фактор при експлуатації до мінімуму.
Машина працює вже кілька місяців і відмінно себе зарекомендувала, при цьому працюючи на не якісному вітчизняному картоні.
Ці машини мають пневматичний або гідравлічний привід. Подача заготовки, її обробка і виведення виробляється в автоматичному режимі. ZDJ (H) дозволяє виготовляти тарілки різної форми: круглі, прямокутні, овальні і т.д.
Машина зручна і проста в обслуговуванні. До пневматичним машинам необхідно додаткове обладнання (повітряний компресор).

Параметр / модель  ZDJ-400

Випускає продукцію - піддони, дрібні тарілки
Матеріал, що використовується   - картон, картон з РЕ ламінуванням, картон каширований фольгою
Щільність картону, г / м2  - 180-600
Формат, мм   - 4- 11
привід  -  пневматичний
Зусилля приводу (опція), т -  5 (10,15,30)
Виробниц-ть, шт / хв  -  65-80
Споживана потужність, 3 кВт
Габарити, мм  2550x1250x2000