У Харківській друкарні, котра побажала залишитися інкогніто встановлена фальцевально- склеювальна лінія на 6 точок склейки. SMARTfOLD 1100

                 Сервісні інженери компанії «Вікторія Трейдінг» завершили  інсталяцію нової фальцевально склеюючої машини в Харкові. Це  значуща подія в українському поліграфічно-пакувальному сегменті. Можливості машини не поступаються, а в більшості своїй перевершують більшість фальцевально-склеюючих ліній раніше встановлених в Україні і дозволять друкарні зайняти лідируючу позицію на ринку упаковки.

Переговори про покупку даної моделі тривали більше року і в якості альтернативи розглядалися, як машини європейського виробництва так і азіатські аналоги. Завдання поставлені технічним друкарською дільницею були не здійсненні більшістю європейських виробників і вибір був зроблений на користь китайського виробника, який зумів надати і виготовити на зразках друкарні ті види коробок в тому режимі, який був необхідний. І це було не дивно, так як хоч це і перша інсталяція цього виробника на Україні, але вже звичайна справа для друкарень з США, Південної Америки і європейських країн, не кажучи про внутрішньому китайському ринку.

Чи не останню роль зіграла і ціна на машину, так як при параметрах і можливостях превищающіх навіть найвідоміших світових виробників, ціна залишалася нижчою і конкурентна

з б./в.  аналогами. 

Відділ продажів і технічний відділ «Вікторії Трейдинг» разом з представниками друкарні докладно вивчали всі можливості машини, пророблялися більшість можливих складних идів коробок, щоб вибрати оптимальну комплектацію машини за розумною ціною і з максимальними можливостями. & Nbsp; У першу чергу машина була подовжена на кілька метрів і виготовлений індивідуальний набір пристроїв попереднього загину-розгину, що дозволило клієнту мати перевагу перед конкурентами і клеїти-складати коробки будь-якої складності.

Особливо це стосується коробок які йдуть на найсучасніші фассовочние лінії і вимагають опрацювання всіх клапанів і мають високі вимоги до якості і стабільності тиражу. Завдяки опціональному оснащенню, машина може працювати як з невеликими тонкими коробками, так і з великими розмірами коробок на самих товстих матеріалах. & Nbsp; Причому швидкісні параметри машини дозволяють розганяти машину аж до 400 м / хв. Машина була укомплектована як дисковими клейовими ваннами так і швейцарської клейовий крапельної системою Robatech c 5 клейовими головками з можливістю розширення за необхідності.

Ця система дозволяє проклеювати на машині всі види коробок і надає широкий набір можливостей для оператора. Русифіковане меню, широкий набір функцій візуально дозволяє оператору миттєво налаштовувати машину на тираж і економити час на приладнанні, а також легко освоїти широкий набір функцій. На кожній дільниці машини розташовані блоки управління основних функцій машини, візуально оповіщають стан машини і тиражу, це дозволяє оператору краще стежити за всім процесом поклейки і фальцювання.

На машині багато уваги приділено дрібницям, які добре доповнюють основні можливості, таки як відеокамери в різних частинах машини, дистанційний пульт управління і ін. Чи не маловажним в комплектації машини було наявність двох модулів перпендикулярного загину, які дозволяють загинати клапана на 4-х і 6-й точкових коробках, а також найскладніших коробках, де потрібні перпендикулярні загини деяких сторін. Дана модель має шірокімім можливостями і на етапі інсталяції початку відмінно справлятися з тиражами і тільки підтвердила правильність сделанно вибору в її користь.